За нас

 

“Freshly Roasted Coffee”

Думата говори сама за себе си. Ние предлагаме винаги прясно изпечено кафе. Стремим се при вас да пристига кафето с периода след дегазация и максимум 45 дена след изпичането му. Печем малки партиди и доставяме само за вътрешния пазар.

 

кафе

 

Ние сме страстни за кафе!

Заразени сме от аромата на прясно изпечено кафе. Ще изследваме света на кафето всеки ден, за да преоткрием пътя на истинското кафе.
Нашият  екип е от висококвалифицирани хора в различни аспекти на кафето: от селекция на суровини, сетивен анализ, качествен контрол, подготовка и баризма.
И накрая, ние се гордеем с разработването на съобразени с нуждите стратегии за нашите клиенти.

 

кафе на зърна

 

“Kube Tea Company”- Чаят истинска любов!

Обичаме чая и всичко свързано с него. Купуваме чай от Кения, Индия и Шри Ланка. Той е винаги чист и натурален. Само прясна реколта. Само 100% натурален с истински билки и плодове. Гарант който е поставен на всеки наш пакет първокласен чай.

 

 

Експортиране и етикет на собственост

Ние купуваме кафе и чай само от производители притежаващи сертификат -Fairtrade. Знак говорещ за качество на производство, обработка, съхранение и транспорт. Така ние заплащаме справедлива цена съпричастност към фермерите производители.

 

fairtrade

кафе

 

Качество

В “Кube Tea Company” сме ангажирани с високи стандарти за качество на всяка стъпка от процеса, В процеса на работа с кафе и чай ние имаме най-съвременното оборудване, използвано за контрол на всички наши процеси и  се гарантира, че ние предоставяме най-високото качество на продукта.

 

ароматно кафе

 

Сертификати:

Притежаваме сертификат от European Speciality Tea Association. Първи и единствени до момента във България. Участваме на множество семинари и лекции с наши колеги в областта на чая и кафето. Не спираме да се учим. Води ни само страстта към топлата чаша.

сертификат

 

 

Този сайт използва бисквитки